Dona negra amb una motxilla grossa agafa somrient la mà d’un home, a la natura, el sol brilla des de darrera

La sostenibilitat a KOENIC

Menys plàstics, més preservació del medi ambient

Com el propi nom de la marca, la sostenibilitat a KOENIC s’escriu en majúscules.

 

A llarg termini, la finalitat és emprar menys material i reduir el volum d’embalatge. Per aquest motiu, KOENIC verifica l’ús de materials certificats i desenvolupa conceptes mediambientals que es puguin dur a terme.

 

També tenim com a objectiu que les nostres rentadores i assecadores siguin ecològiques. Els productes seleccionats apareixen a la llista del catàleg de criteris de l’Institut per l’Ecologia independent “EcoTopTen” i preserven el medi ambient amb tecnologies que permeten estalviar aigua i característiques com el denominat “Intercanviador d’energia”.

 

També ens centrem en la recollida i recuperació correctes d’aparells elèctrics i electrònics antics. Si un aparell no es pot reutilitzar ni reparar, el client pot retornar els aparells antics a les botigues o al distribuïdor, si el/s aparell/s s’ha/n entregat a domicili. Admetem aparells elèctrics i electrònics i parcialment ampliem la nostra admissió

més enllà de les nostres obligacions legals. Els aparells entregats i recollits s’envien posteriorment a una empresa de residus per al seu tractament i recuperació.

 

A més a més, a Alemanya, KOENIC està registrada com a part del consorci Imstron a la “stiftung ear” (Fundació pel Registre d’Aparells elèctrics/electrònics Antics). En aquesta fundació es registren les quantitats que s’hi han portat per tal de garantir el reciclatge o l’eliminació respectuosos amb el medi ambient.

 

Altres mesures relacionades amb la sostenibilitat són un cercle intern d'estratègies, la participació al Pla d’Acció Nacional per als Drets Humans del Govern Federal d’Alemanya i ser membre d’amfori BSCI, que es va fundar per protegir els drets dels treballadors en les plantes de producció.

Els avantatges

Els nostres productes innovadors per a la llar no només impressionen pel seu modern disseny, tecnologia sofisticada i preus avantatjosos. La comoditat d’ús té un paper central a KOENIC. Per aquest motiu, tots aquells aparells que entren en contacte amb aliments es poden netejar fàcilment. El respectius components es poden treure o separar i són aptes per a rentaplats. Gràcies al recobriment antiadherent, es poden netejar les restes d’aliment. Aquest permet que els aparells es mantinguin nets i siguin higiènics fins i tot s’hi s’empren sovint.

 

Els superherois de la llar
Tecnologia de primera qualitat
Bona relació qualitat/preu