Oops, an error occurred! Code: 20230920203744a0df8f19

Uw voordelen

Onze innovatieve huishoudelijke producten maken niet alleen indruk vanwege hun moderne design, doordachte techniek en eerlijke prijzen. Het bedieningscomfort speelt bij KOENIC een centrale rol. Daarom kunnen alle apparaten die in contact komen met levensmiddelen, probleemloos worden gereinigd. De onderdelen zijn afneembaar en geschikt voor de vaatwasser. Dankzij de anti-kleeflaag kunnen etensresten gemakkelijk worden verwijderd. Zo blijven de apparaten ook na veelvuldig gebruik hygiënisch schoon.

 

 

De superpower in het huishouden
Hoogwaardige techniek
Eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding
Zwarte vrouw met grote rugzak houdt lachend de hand van een man vast, in de natuur, de zon schijnt van de achterkant

Duurzaamheid bij KOENIC

Duurzaamheid wordt bij KOENIC in hoofdletters geschreven. Daarom zetten wij ons niet alleen in voor minder plastic bij de verpakkingen, maar werken wij eigen milieuconcepten uit voor onze producten. Onze energie-efficiënte producten leveren nog een bijdrage aan milieubescherming. Kom nu meer te weten over onze groene  instandhoudingsmaatregelen.

Meer over duurzaamheid
Jonge man typt op een laptop van PEAQ, daarnaast een volle kop koffie, zit in een café, close-upbeeld

Downloads

Wilt u meer informatie over en van onze KOENIC-producten? Download hier het desbetreffende document. Het maakt niet uit of u wilt zoeken op product of op apparaatnummer. In onze praktische download-database vindt u precies wat u zoekt.

Meer over duurzaamheid

KOENIC – Het merk

KOENIC biedt u een uitgebreid assortiment van zowel grote als kleine huishoudelijke artikelen voor alle terreinen van uw leven. Op de voorgrond staat het eenvoudige gebruik van de producten. Bovendien is het eigen merk van MediaMarkt en Saturn bijzonder aantrekkelijk door de betaalbare prijzen, compromisloze kwaliteit en een expressief productdesign.

Onder de keukenapparaten van KOENIC zorgen broodroosters, waterkokers, koffiezetapparaten en vruchtenpersen voor een perfecte start van de dag. Maar ook onze contactgrills, vacuümdichters, keukenmachines en mixers laten u nooit in de steek. Buiten de keuken zorgen vloerventilatoren, staande ventilatoren en torenventilatoren voor perfecte afkoeling in de zomer. U reinigt de vloer elke dag zonder moeite met onze stofzuigers (met of zonder zak). Ons ruime aanbod exclusieve haardrogers, stijltangen, krultangen alsook tondeuses en baardtrimmers zijn speciaal bedoeld voor uw persoonlijke verzorging. En ook bij de grotere huishoudelijke apparaten zoals ovens, fornuizen of koel- en diepvrieskasten voldoet KOENIC aan alle kwaliteitseisen. Dankzij waterbesparende technologie en vooruitstrevende functies blinken de vaatwassers, wasmachines en drogers van KOENIC ook uit in energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Ontdek nu de wereld van KOENIC in de online-shop van MediaMarkt of Saturn.