Oops, an error occurred! Code: 20230921201906a9958940

Els avantatges

Els nostres productes innovadors per a la llar no només impressionen pel seu modern disseny, tecnologia sofisticada i preus avantatjosos. La comoditat d’ús té un paper central a KOENIC. Per aquest motiu, tots aquells aparells que entren en contacte amb aliments es poden netejar fàcilment. El respectius components es poden treure o separar i són aptes per a rentaplats. Gràcies al recobriment antiadherent, es poden netejar les restes d’aliment. Aquest permet que els aparells es mantinguin nets i siguin higiènics fins i tot s’hi s’empren sovint.

 

Els superherois de la llar
Tecnologia de primera qualitat
Bona relació qualitat/preu
Dona negra amb una motxilla grossa agafa somrient la mà d’un home, a la natura, el sol brilla des de darrera

La sostenibilitat a KOENIC

La sostenibilitat a KOENIC s’escriu en majúscules. Per tant, no tan sols apostem per la reducció del plàstic als embalatges, sinó que també elaborem conceptes mediambientals per als nostres productes. Les nostres tecnologies de gran eficiència energètica també contribueixen a preservar el medi ambient. Obtingueu més informació sobre les nostres mesures ecològiques de preservació.

Més sobre sostenibilitat
Home jove escriu sobre un ordinador portàtil de PEAQ, al costa una tassa de cafè, està assegut a una cafeteria, vista de prop

Descàrregues

Voleu més informació sobre un dels nostres productes de KOENIC? Descarregueu ara el document corresponent. Podeu cercar un producte o un número d’aparell. A la nostra pràctica base de dades de descàrregues, trobareu allò que busqueu.

Més sobre descàrregues

KOENIC: la marca

MediaMarkt i Saturn guanya adeptes gràcies als seus fabulosos preus, la qualitat assegurada i un disseny dels productes que té personalitat.

Entre els electrodomèstics de cuina de KOENIC, la torradora, la bullidora d’aigua, la cafetera i l'espremedora us ajuden a començar el dia amb bon peu. I també podeu confiar amb les nostres graelles de contacte, envasadores al buit, robots de cuina i batedores en qualsevol moment. Fora de la cuina, els ventiladors de terra, columna i torre refrigeren de valent durant l'estiu. Per contra, el manteniment del terra el tindreu sota control amb els nostres aspiradors (amb o sense bossa). La nostra amplia gama d’eixugacabells, planxes de cabells, arrissadors i maquinetes de tallar cabells o talladores de barba està destinada específicament a la vostra cura personal. I també pel què fa als electrodomèstics grossos com forns, cuines, frigorífics o congeladors, KOENIC compleix tots els estàndards de qualitat. I gràcies a les tecnologies que estalvien aigua i les característiques avançades, els rentaplats, rentadores i assecadores de KOENIC també convencen per la seva eficiència energètica i sostenibilitat.

Descobriu ara l’univers de KONIC a la botiga virtual de MediaMarkt o Saturn.